Fladsåtroldende Laila Haake Heldagslegestue

 

 haand2  

 

Vores heldagslegestue er i Troldehuset, Skrænten 1, Mogenstrup

Der er vi 2-3 dagplejere, som mødes 1 gang om ugen med vores dagplejebørn. Efter 2 mdr. danner vi nye grupper, således at børnene lærer alle dagplejere godt at kende, og ligeledes alle børn, hvilket er rigtig godt og trygt, hvis barnet skal i gæstepleje, så kender barn og dagplejer allerede hinanden + barnet har også mødt de andre børn.

Ligeledes ændrer ugedagen sig ofte, når vi skifter legestuegruppe.

Dagen i legestuen forløber sig helt som dagen i mit eget hjem, hvor børnene møder ind om morgenen og bliver hentet igen om eftermiddagen. Åbningstiden er den samme der, som når jeg er i mit eget hjem.

Troldehuset er skønt at være i, når vi skal være en lidt større gruppe. Vi har et stort køkken/spisekøkken - et "motorikhjørne"  hvor børnne rigtig kan boltre sig - et stort legerum - en dukkekrog/rytmikkrog.

Udendørs har vi en stor legeplads med gynger - sansegynge - rutchebane div. køretøjer - og ikke mindst et lille stykke "skov" med naturlegeplads. Vi har et stort "hus" til opbevaring af ældre barnevogne, så det ikke er nødvendigt at altid medbringe egen barnevogn.

Når vi mødes i heldagslegestue, har vi planlagt aktiviteter, som har et pædagogisk indhold, der gennem det sociale samvær med os voksne og børnene imellem, er med til at udvikle og styrke hvert enkelt barn.

 

 

< -- Tilbage til Fladsåtroldenes forside