Dagplejen Forside

 

 

 

 

foto kopi
Skrmbillede 2014-06-19 kl. 07.36.57
Skrmbillede 2015-11-04 kl. 13.08.17
Skrmbillede 2015-11-04 kl. 13.31.54
Skrmbillede 2015-11-04 kl. 14.11.19
Skrmbillede 2015-11-05 kl. 14.13.11

Velkommen til Dagplejens hjemmeside


Kære forældre - I er nu igang med at undersøge, om I skal være kommende forældre i dagplejen, eller også er I her for at tjekke faktuelle oplysninger. Vi vil med denne side gøre alt for at orientere jer om Dagplejens virke. For jer der er nye forældre er det særdeles vigtigt, at være orienteret så godt som muligt, inden I træffer et valg, som betyder samarbejde med os de næste  ca. tre år. Du kan følge med på aktiviteterne i Næstved Dagpleje på Facebook - klik her, eller du/ I finder os ved at søge: Dagplejen Næstved Kommune. Du/ I kan få et meget hurtigt overblik over dagplejens virke i vores velkomstpjece - Dansk version klik her Engelsk version Klik her

 

Som udgangspunkt kan I altid komme på et forbesøg, inden i beslutter jer for at vælge Dagplejen. Vores konsulenter  vil med glæde arrangere besøg, hos de tre nærmeste Dagplejere i jeres omåde, således I får en fornemmelse af de tilbud, der ligger nærmest jeres bopæl. Efterfølgende kan man ønske de dagplejere der passer bedst, ved opskrivning på pladsanvisningen. Vi kan desværre ikke garantere, at ønsket bliver opfyldt, da der kan forekomme ventelister. Tryk for vejledning til digital opskrivning her.

 

Vi er et lidt anderledes dagtilbud, og lægger vægt på nogle særegne ting, eksempelvis at pasningen foregår i dagplejerens hjem, vores åbningstid er 48 timer, og ved fravær har vi verdens bedste pasningsordning, hos en anden kendt voksen. Derfor er samarbejdet med jer forældre afgørende vigtig, fordi vi indimellem kræver lidt mere af jer forældre.

Vi er kort sagt et kvalitetstilbud med en voksen til fire børn. Det er den samme voksne som åbner og lukker, som kan fortælle om de mange spændende aktiviteter, barnet har oplevet. Derudover har vi en fornuftig madordning, der kan aflaste i en travl hverdag. Vi satser på en faglig udvikling hos vores dagplejere med relevante kurser, samt samarbejde med forskere, så vi udvikler de små afgørende ting, der skaber et empatisk tilbud for børnene - se dette videoklip fra en aflevering i vores gæsteplejehus. Den gode aflevering i Dagplejen

 

 

 

 

 

"En god start på livet"  citat: Marie Asbæk Aagaard

 

Klik her for flere referencer fra forældre

 

 

 

 

Dagplejen har en vision og en mission som udtrykkes i flg. udsagn:

 

I samarbejde med forældrene er Dagplejens Kerneopgave :

At skabe et lærings- og udviklingsmiljø for 0-3 årige i hjemlige omgivelser baseret på tryghed, nærvær, anerkendelse og omsorg.

At støtte og motivere børnene med udgangspunkt i deres kompetencer, så de har mulighed for at udvikle sig til velfungerende, nysgerrige og glade børn med deltagelsesmuligheder i fællesskaber.

 

I kan læse mere om os i de forskellige menuer. Vi håber på, at I vælger Dagplejen ud fra de kriterier vi kan tilbyde, og derved det lille nære miljø med masser af tryghed og omsorg for jeres barn. Hvis I vil vide mere ift. til indskrivning, og hvilke dagplejere der til rådighed i lige netop jeres område er i velkomne til at kontakte os telefonisk eller pr. mail.

 

Endnu engang velkommen - Ole Dittmann/ Leder

 

 

 

 

 

 

 

 

"Havde det ikke været for vores dagpleje"MØDRE" og deres tilbud -

 

er vi overbevist om, at vores drenge ikke var kommet så roligt,

sikkert, glade og udviklede igennem deres 3 første leveår."

 

Citat Martin og Louise - begge uddannede pædagoger

 

 

Klik her for flere referencer fra forældre

 

 

 

 

 

 

Læs mere om dagplejen her:

Dagplejen er et af Naestved Kommunes dagpasningstilbud til småbørnsfamilierne. Det er et tilbud om at få passet børn i et trygt hjemligt miljø, med en fast voksen omkring barnet. Dagplejen tager udgangspunkt i dannelse af barnet, hvor det primære indhold er leg og læring.  Læs mere ...


Nem Børn

Næstved dagpleje er også på Børneintra. Dette kræver dog et log on, som forældre får, når deres barn starter i dagplejen. 

 

 

OBS: Har du det svært med bogstaverne her på siden, kan du bruge dette link: http://adgangforalle.dk/ og denne app.: dictus (følg her det som står i teksten)

 

Når Dagplejen holder ferielukket er det gældende, hvis der skulle opstå et akut behov, for børn som ikke allerede er tilmeldt pasningsordningen, kan dagplejen kontaktes på tlf.: 21676939

 

 


Vigtigt!

Informationer i e-Boks fra kommunen.


læs mere...... under info fra dagplejekontoret